vrijdag 27 januari 2012

Jong Ajax - Jong FC Utrecht 0-0

Een frisse avond met neerslag. Niet voor niets werd de wedstrijd verplaatst naar het kunstgrasveld achter de kantine op De Toekomst. Ondanks dit gure weer waren er toch nog redelijk veel toeschouwers aanwezig om de wedstrijd te zien.

De opstellingen (spelers met een + achter de naam zijn me positief opgevallen):
Jong Ajax: Cillessen, Ligeon, Van Rhijn (72e min Schouw), Veltman, Toivomaki +, Rits, Serero + (84e min Kip), De Kamps +, Ă–zbiliz (80e min De Sa), Arica, Lukoki.
Jong FC Utrecht: Cummins, Vriends, Heerings, Markiet +, Sarota, Amrani, Teijsse, Takagi, De Kogel (82e min Veldwijk), Oar , Mitrovic + (55e min Brouwers).
 
 
Een matige wedstrijd die eigenlijk maar weinig spannende momenten kende, zo kan ik deze 0-0 het beste omschrijven. Beide ploegen probeerden het wel maar steeds ontbrak de eindpass. Veelal was de verdediger beter dan de aanvaller, en mocht de aanvaller er langs komen, dan was de voortzetting vaak onvoldoende. Zoals eerder vermeld speelde de wedstrijd zich af op het kunstgras achter de kantine.
Hoogtepunt van de wedstrijd was wellicht de terugkeer van Henri Toivomaki na langdurig blessureleed. De linksback speelde een degelijke wedstrijd en was hiermee een van de betere spelers van de avond. De kleine aanval van jong Ajax had weinig in te brengen tegen de lange verdediging van jong FC Utrecht. Op het middenveld zorgde met name Joeri de Kamps er voor dat de tegenstander weinig gevaarlijk werd.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten